• Novo
12v 7 8 prekidač upravljača za motocikle Prekidač za prednja svjetla skutera

12v 7 8 prekidač upravljača za motocikle Prekidač za prednja svjetla skutera

Stupnjevi:
KM 13.49

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj prekidač ima dobre performanse, stabilne karakteristike i dobru pouzdanost. Napravljen od plastike, gumenog materijala, izdržljiv za upotrebu. Nudi dobar kvalitet, pouzdanost i izdržljivost, nije lako deformirati. Jednostavna instalacija, direktna zamjena za staru ili pokvarenu. izrađen je od plastike i metala za dugo vrijeme usluge, što je izdržljivo, praktično. Jednostavan za instaliranje,bez komplikovanih koraka i bez komplikovanih alata. Direktna zamjena starog ili lošeg. Vodootporna ručka odgovara svim vremenskim uslovima. Uključuje dugme za isključivanje.Narandžasta žica za pozitivan polaritet i zelena žica za negativan polaritet. Pogodan je za sve motocikle, motocikle, terenska vozila, skutere i motorne sanke. Molimo vas da odvojite nekoliko minuta da potvrdite veličinu vaših automobila prije kupovine kako biste izbjegli dodatne gubitke. Preporučljivo je da proverite postojeći broj dela ili veličinu pre nego što naručite. Hvala na razumijevanju. DC 12 V 7/8 " 22mm prekidač upravljača za motocikle Prekidač za farove skutera Materijal : Plastika, Metal. Napon : DC 12 V. Boja : Crna. Odgovara upravljaču motocikla veličina : 22mm / 7/8". Dimenzije : 47x32x22mm / 1.85"x1.26" x0.87 " (d*Š*v). Wire Length : 550mm/21.65". Imaju dobre performanse i za dugo vremena usluga. Paket uključuje : 1 x Motorcycle upravljač prekidač.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

AFS Set zaptivki motora

KM 2.00

Apex Automobile Parts Inc set zaptivki motora izgradio je reputaciju u automobilskoj industriji po kvalitetu i zanatstvu Proizvodimo set zaptivki motora za gotovo svaki automobil na putu dan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.