• Novo
R Concepts komplet za zadnje kočnice i rotore

R Concepts komplet za zadnje kočnice i rotore

Stupnjevi:
KM 80.86

Iznos
Tova je dostupna

R1 Concepts serija kočionih kompleta pruža visokokvalitetnu zaustavnu snagu. Sa našom najsavremenijom tehnologijom, ne morate birati između performansi i budžeta : sve je tu u jednom paketu. Vaši kočioni rotori će trajati duže i osigurati sigurnost vašeg vozila hiljadama kilometara koji dolaze. Svi kočioni Rotori su dizajnirani za direktno prianjanje : nisu potrebne modifikacije. Sve-u-jednom kompletna zamjena kočionog kompleta : kočioni komplet serije R1 Concepts Carbon dolazi sa (2) kočionim rotorima visokih performansi i (4) kočionim jastučićima performansi. Kočioni Rotori visokih performansi : napravljeni od livenog gvožđa g3000 sa cinkovom završnom obradom za vrhunsku zaštitu od rđe. Napravljen sa O. E. M specifikacijama na umu, nije potrebna modifikacija. Vrhunska zaustavna snaga : precizno izbušene rupe i upušteni dizajn sprečava pucanje i nagomilavanje, poboljšava ventilaciju i odvodi toplotu. Dizajniran za uglađenije i tiše zaustavljanje, izgrađen za dugotrajnije, konzistentne performanse kočenja. Nizak nivo prašine i buke : kočione pločice dolaze sa podmetačima za uklanjanje buke. Specijalna keramička formulacija bez azbesta sa niskom prašinom pruža odličnu otpornost na bledenje. Najbolji izbor za zamjenu prednjih i zadnjih kočionih jastučića. Pouzdane ulične performanse : dizajn sa dijamantskim prorezima povećava zalogaj kočione pločice, produžava vijek trajanja kočione pločice i služi kao indikator istrošenosti rotora koji vam daje heads up prije sljedeće zamjene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

KD Alati JAC-9556D

KM 3.00

Jacobs (9556 D) 9556 J911 strug Colletparalelne površine umetka čeljusti ispoljavaju ujednačenu, tačnu silu hvatanja do tri puta veću nego što se može postići splitsteel collets.Svak

Ručni Trans Nosač

KM 0.33

DEA proizvodi ručni mjenjač mount je izgradio reputaciju u automobilskoj industriji za kvalitetu i zanatstvo Proizvodimo ručni nosač za mjenjač za gotovo svaki automobil na putu danas..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.