• Novo
GLOLITE NU-DELL, NUD14281, Nudell Antique Silver Finish Drveni okvir, svaki, antički srebrni okvir

GLOLITE NU-DELL, NUD14281, Nudell Antique Silver Finish Drveni okvir, svaki, antički srebrni okvir

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Antikni drveni okvir sadrži jedinstvenu inspiriranu završnu obradu i zaobljeni profil licem u ekipu koji elegantno prikazuje vaš predmet. Stakleni poklopac štiti vašu uokvirujuću stavku dok pruža jasnu, lako čistu površinu. Resel Back omogućava vam da ovaj okvir postavite vodoravno ili okomito za klasičnu prezentaciju. Okvir je savršen za prikazivanje reklama, fotografija, dokumenata i više.glolite Nu-dell Nudell antikni srebrni finični okvir, antikni srebrni okvir, 1 svaki (količina) jedinstvena nadahnuta nadahnuta i zaobljena profila za elegantni displej. Stakleni poklopac pruža jasnu, lako čistu površinu. Resel natrag montira vodoravno ili okomito za klasičnu prezentaciju. Savršeno za prikazivanje reklama, fotografija, dokumenata i još mnogo toga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Otvaranje foto kolaž

KM 15.49

Fotografija je uistinu jedan od najboljih načina za hvatanje dragocjenih trenutaka u našem životu Prikupite te uspomene i stavite ih zajedno u ovaj okvir kolaža sa 9 prozora...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.