• Novo
Galerija Savršeni set okvira za fotografije bijelog kvadrata sa dvostrukim bijelim prostirnim zidnim galerijam kompletom. Sadrži: viseći predložak, umjetničke otiske i viseći hardver

Galerija Savršeni set okvira za fotografije bijelog kvadrata sa dvostrukim bijelim prostirnim zidnim galerijam

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Pretvorite prazan zid u savremenu galeriju da biste prikazali najdraže najprištećenije sa našim set zidnim galerijama fotografija za 9 komada kvadratnog kvadrata. Ovaj set okvira za slike uključuje devet klasičnih zidnih okvira od bijelog drveta za cjelokupnu otopinu za dizajn svega u jednoj sobi u vašem domu. Rasporedite svoje omiljene uspomene sa devet 12x12 okvira matirane na 8x8. Naš dvostruki prostir za vazduh stvara efekat sjene da doda dubinu i dimenziju na vaše fotografije. Izuzeli smo i izvadeći viseći okvir sa našim lakim zidnim predlošcima sa višestrukim idejama za brzo uređenje za brzu i bezbolnu instalaciju i kreativnu inspiraciju. Napravite prekrasnu fotografiju Wall Gallery sa svojim omiljenim Instagram Sneps ili uzmite sve posebne trenutke snimljene na pametnom telefonu i stvorite dinamični zidni prikaz. Biti inspirisan! Ovaj komplet okvira za slike pomoći će vam da dogovorite prekrasnu galeriju zida da biste pokazali svoje fotografije ili omiljene umjetničke otiske ili dodajte svjež izgled u bilo koju sobu s dva skupa ukrasnih umjetničkih otisaka uključenih u svaki okvir. Zidne galerije dostupne su u crnoj, sivom i bijelom okviru završava. Devet bijelih ukrasnih zidnih visećih kvadratnih okvira s preklopnim dvostrukim bijelim prostirkima. Okvirni obrada dostupan u : crnoj / sivoj / bijeli. Ova galerija zidni set odgovara do devet 8x8 fotografija s preklopnim prostirkom ili 12x12 fotografijama bez prostirke i uključuje dva seta savremenih umjetničkih otisaka u svakom okviru da doda dodir elegancije na vaš dekor. Prostirka za vazduh donosi dimenziju i dubinu u vašu umjetnost stvaranjem efekta sjene s odvojenom funkcijom dvostruke mat. Okviri za fotografije visi vertikalno ili vodoravno sa sigurnim visećim hardverom, standardnim vijcima i sidrom uključenim u svaki okvir. Jednostavan zidni predložak sa opcijama višestrukog rasporeda koji će vam pomoći da izgradite savršenu galerijsku zidu i spremite gnjavažu mjerenja. Okviri mjere ukupne i staklene mjere.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.