• Novo
Seakeeper peškir za plažu pamuk i reciklirana morska Plastika, plavi šibori

Seakeeper peškir za plažu pamuk i reciklirana morska Plastika, plavi šibori

Stupnjevi:
KM 4.00

Iznos
Tova je dostupna

Predstavljamo Seageeper™ plažu od 1888 mlinova. Ova linija plaže je saradnja sa seaqual™ inicijativom i Sea Turtle Conservancy. Ova kolekcija se sastoji od printova napravljenih od 80% pamuka i 20% seaqual™ recikliranog poliestera. Zajedno možemo poboljšati okeane za svako živo biće. Plastika uništava naš morski život kao nikad prije. Moramo odmah djelovati. U saradnji sa ribarima, nevladinim organizacijama i lokalnim zajednicama SEAQUAL™ pomaže u čišćenju naših okeana od morskog otpada. Naši ručnici sadrže recikliranu morsku plastiku koju je ponovo procijenio SEAQUAL™. Tvoj izbor je bitan. Budite deo rešenja. Dio prihoda od ručnika koristi kompaniji za očuvanje morskih kornjača (STC), najstarijoj neprofitnoj grupi za očuvanje morskih kornjača na svijetu. STC radi na osiguravanju opstanka morskih kornjača kroz istraživanje, obrazovanje, obuku, zagovaranje i zaštitu staništa. Seakeeper peškir za plažu pamuk i reciklirana morska Plastika, mlinovi Blue Shibori 1888 doprinose delu prihoda za očuvanje morskih kornjača. 80% pamuk i 20% seaqual reciklirani poliester obnovljen iz okeana. Oeko Tex napravljen u zelenom certifikatu. Super meka i upijajuća. Svaki peškir za plažu je širok 30 inča i dugačak 62 inča. Zabavni Nautički otisci. Lako se može prati u mašini. Nekoliko boja i dizajna za izbor.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Oslonci Tukan Plava

KM 3.00

Ošišani peškir sa štampom u više boja, da se osvežite dobrom upijanjem Vrhunski dizajn i meki osjećaj daju dodir perja vašem tijelu Oslonci Tukan plava : ošišani peškir sa štampo

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.