• Novo
Carat T.W. Dijamantna dva tona sterling srebrna srčana ogrlica

Carat T.W. Dijamantna dva tona sterling srebrna srčana ogrlica

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Neposredno skrenite pažnju na svoj dekolte s ovom miabellom Diamond Heart ogrlica koja dodaje privlačnu privlačnost haljini scoop-vratom ili bluzom s V-izrezom. Montiran u svjetlosnom bijelom i žutom rodijumskom srebru, ovaj privjesak sadrži 49 okruglih reza, sitnih dijamanti (H-i, I3) klasterirani u centru za elegantan izgled. Ova dijamantska ogrlica mjeri 18-inča u dužinu i osigurava se kopčama opružnog prstena. Pokloni ovaj divan znak ljubavi prema svojoj voljenoj osobi i osećate je posebnim. Izrađen u srebru sterlinga. Žuta rodijumska obloga. 1 / 4 CT T.W. Dijamant. Dijamantna boja : H-i. Dijamantna jasnoća : I3. Kamene za pave. Lanac Dužina : 17 ". Spring prstena. Privjesak za srce. Prvobitni kamen. Spremljeni su miabella za poliranje nakita. Pažljivo pakiran u poklon kutiju. Miabella ima u stvaranju finog nakita, miabella ima ono što si Tražite da označite posebnu priliku sa nečim što blistavim. Miabella - harmonija u nakitu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nešto divna ogrlica

KM 39.45

Strelica će vam ukazati u pravom smjeru Danas pronađite strelice koje će vas ukazati na mjesto gdje će se dogoditi dobre stvari i pronaći one koje će vas voditi do vaše sljedeće avan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.