• Novo
Athletic Works vjetrovka za djevojčice sa kapuljačom, veličine 4 - & Plus

Athletic Works vjetrovka za djevojčice sa kapuljačom, veličine 4 - & Plus

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Od igrališta do fudbalskog terena, ništa nije bolje od slatke pokrivenosti sportske vjetrovke sa patentnim zatvaračem. Ovaj lagani sloj sadrži priloženu kapuljaču i elastični rub tako da ona može ostati udobna i topla, bez obzira na dan. Isključivo na . Materijal : 53% Poliester/47% Reciklirani Poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Težina : Lagan. Ovratnik : ovratnik sa postoljem; pričvršćena kapuljača sa mrežastom oblogom i zatvaračem na čičak. Zatvaranje : Zip-prednji. Rukavi : dugi rukavi sa elastičnim manžetnama. Džepovi dva prednja džepa. Karakteristike : colorblocked uzorak; elastični hem. Vjetrovka za djevojčice sa kapuljačom iz atletskih radova.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jakna Za Djevojčice

KM 7.75

Neka se vaše dijete osjeća ugodno i izgleda sa stilom uz Izblijedjelu jaknu za djevojčice Glory Napravljen od izdržljivog poliestera, ova jakna je obložena flisom kako bi joj bila izuze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.