• Novo
Athletic Works Colorblock Fleece Aktivna Jakna

Athletic Works Colorblock Fleece Aktivna Jakna

Stupnjevi:
KM 10.00

Iznos
Tova je dostupna

Bilo da se bavi sportom, lupa po igralištu ili se samo izležava kod kuće po hladnom danu, biće joj udobno u ovoj dukserici za devojčice od atletskih radova. Obložen je mekanim runom da joj bude udobno. Sadrži Moderan colorblock dizajn i set Ševron pruga koje se protežu od prednje strane do rukava. Prednje zatvaranje sa punim patentnim zatvaračem pruža dobro prianjanje, dok dva zgodna prednja džepa upotpunjuju jaknu od flisa. Dostupno u različitim bojama! Athletic Works aktivna jakna od flisa za djevojčice Colorblock : 57% pamuk, 43% poliester. Ženska jakna. Podstava od flisa. Colorblock dizajn sa Ševron prugama. Prednje zatvaranje sa punim patentnim zatvaračem. Dugi rukavi sa rebrastim manžetama. Hood. Dva prednja džepa. Dostupno u različitim bojama. Okrenite naopačke, perite u mašini na hladno sa sličnim bojama, samo izbeljivač bez hlora po potrebi, sušite Nisko, Srednje gvožđe po potrebi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jakna Za Djevojčice

KM 7.75

Neka se vaše dijete osjeća ugodno i izgleda sa stilom uz Izblijedjelu jaknu za djevojčice Glory Napravljen od izdržljivog poliestera, ova jakna je obložena flisom kako bi joj bila izuze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.