• Novo
Deca Iz Garanimals Girls Snoopy Jakna Sa Kapuljačom Sa Patentnim Zatvaračem, Veličine 4-10

Deca Iz Garanimals Girls Snoopy Jakna Sa Kapuljačom Sa Patentnim Zatvaračem, Veličine 4-10

Stupnjevi:
KM 29.89

Iznos
Tova je dostupna

Ona može zakopčati svoju novu omiljenu kapuljaču sa Snoopyjem i Woodstockom iz Peanutsa. Ova jakna sa patentnim zatvaračem od 365 djece iz Garanimals-a savršeno se slaže s njenim drugim šarenim i kreativnim izgledom od 365 djece. Pomiješajte i uskladite se za slatku odjeću bez napora! Ekskluzivno na i za djevojčice veličine od 4 do 10. Potpuno zatvaranje. Sa kapuljačom. Dugi rukavi sa akcentima sa šljokicama. Prednji džepovi. Kontrastni otisci. © Peanuts Worldwide LLC, Sva prava pridržana. 60% Pamuk / 40% Poliester. Može se prati u mašini. Uvezeno. Snoopy dukserica sa punim patentnim zatvaračem za djevojčice od 365 djece iz Garanimals-a.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jakna Za Djevojčice

KM 7.75

Neka se vaše dijete osjeća ugodno i izgleda sa stilom uz Izblijedjelu jaknu za djevojčice Glory Napravljen od izdržljivog poliestera, ova jakna je obložena flisom kako bi joj bila izuze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.