• Novo
Charella ženska dukserica od debelog flisa Dugi rukav Leopard Patchwork baršun topli okrugli vrat donji veš vrhovi siva, XXL

Charella ženska dukserica od debelog flisa Dugi rukav Leopard Patchwork baršun topli okrugli vrat donji

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

1.It napravljen je od materijala, izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje. 2.Veoma cool za nošenje ,,. 3.Udoban i prijatan, može nositi ličnost kod kuće ili na poslu. 4.Ovaj lagani, topovi savršeni su za one udobne dane! 5.Nastavite sa usavršavanjem kako biste svoju odjeću učinili udobnijom.Sezona : jesen, Zimporod : Ženaposao : dom,Dnevnomaterijal : pamuk stil : Casual,Modesleeve dužina : Dugi rukav Kolar : okrugli Neck Fit : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako se prati : ručno pranje hladno,objesite ili Line suhost što dobijete : 1kom ženski topovi žele vam ugodno iskustvo kupovine u našoj top shopova naša Top prodavnica je posvećena pružanju ženske odjeće kao što su majice bluze.Tabela veličina (1inch=2.54 cm) : Molimo dozvolite 0.5-2inch razlikuje se zbog ručnog mjerenja, hvala!Pitanje veličine : p : obično nosim veličinu srednje i malo se brinem za szie, koju veličinu da naručim?O : Mi smo Azijske veličine,imamo manje od američke veličine, pa ćemo vam predložiti da odaberete jednu veličinu ili dvije veličine veće od vaše uobičajene veličine ako ne možete biti sigurni, biće opuštenije i udobnije. Charella je jedna od vodećih online prodavnica koja se može pohvaliti visokokvalitetnom odjećom i drugim modernim dodacima od 2017-a. Naš cilj je da budemo najveća kompanija za online garderobu širom svijeta. Cilj nam je da našim klijentima ponudimo raznovrsnu najnoviju i najmoderniju odeću.Naša ciljna publika su žene od 18-49 godina. Naša prodavnica nudi mnoge vrste majica : kao što su prugaste duge rukave košulje žene osnovne duge rukave košulje žene shirt extender za žene ljubičaste duge rukave shirt ženska dukserica sa kapuljačom žene sleep shirts za žene tee shirts womens. Dizajniramo više stila za našu kraljicu, baš kao : crna puffer jakna ženski ženski kaputi i jakne crna jakna flanel jakna ženski blejzeri i jakne za odijelo ženske kišne jakne zimska jakna muška jakna za kišu. Kakve pantalone vodimo? Možete pronaći sljedeće : crne pantalone za žene pantalone ženske pantalone ženske pantalone ženske pantalone široke pantalone ženske pantalone za žene pantalone za jogu pantalone za žene baršunaste pantalone za žene. Ako želite da se zabavljate ili zabavljate, možete pronaći stil haljine koju volite : crna baršunasta haljina flanelska haljina ženske crne haljine pantalone plus veličina crna haljina za žene braon haljine cipele za muškarce crna satenska haljina teniska haljina pada maxi haljina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.