• Novo
Ženski zimski kaput ženski veliki plišani ovratnik Outwear vezica sa kapuljačom dolje podstavljeni ženski s kaputi i jakne kaki srednji

Ženski zimski kaput ženski veliki plišani ovratnik Outwear vezica sa kapuljačom dolje podstavljeni ženski

Stupnjevi:
KM 30.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženski zimski kaput ženska velika plišana kragna Outwear vezica sa kapuljačom donji podstavljeni ženski s kaputi i Jaknisezon : jesen, zima Spol : Ženski dolar : kapuljača trljanje : dnevno,ležerno,sportsko Materijal : Pamuk Poliesterstyle : ležerno ,svakodnevno odijelo : odgovara Veličiniopružina rukav : duge Rukavtilost : Standardnošta dobijate : 1 kom ženska bluza Materijal : Poliester, glatko stoji uz kožu,lagana i udobna tkanina može učiniti da osjetite čar ovog kaputa. Stil Dizajna : . Naši Kaputi Su Prozračni I Udobni. Boje I Detalji Imaju Osjećaj Za Dizajn, A Ovaj Kaput Je Elegantniji Za Nošenje U Cjelini. Bilo Da Ga Nosite Zimi Ili U Jesen, Nosite Sami Ili Ga Uparite Sa Cipelama I Malim Priborom, Imaćete Drugačije Vizuelno Iskustvo. Karakteristike : Ova velika plišana kragna ,kapuljača ,džep ,vezica,zimska labava jakna za hljeb je udobna i svestrana. Dobro dizajnirana Kolokacija učinit će vas šarmantnijim, a cjelokupna Odjeća pokazat će više temperamenta. Prilika : odlično za svakodnevno nošenje,dom,školu,posao,ulicu,kupovinu,Sport,zabavu,omogućava vam da privučete poglede ljudi u svakoj prilici. Odlična Usluga : Molimo Provjerite Robu Nakon Prijema Narudžbe I Kontaktirajte Nas Na Vrijeme Ako Je Proizvod Neispravan Ili Oštećen.Ako Imate Bilo Kakvih Pitanja, Molimo Vas Da Nas Kontaktirate, Možemo Vam Pomoći Brzo I Efikasno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.