• Novo
Idoravan zimski kaputi za žene plus veličina klirens žene plus veličina dugme plišani vrhovi sa kapuljačom labavi kardigan vuneni kaput zimska jakna

Idoravan zimski kaputi za žene plus veličina klirens žene plus veličina dugme plišani vrhovi sa kapuljačom

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Klasični kaput od flisa napravljen od krupnog mekanog i udobnog materijala, koji vam daje nevjerovatno iskustvo nošenja. Jednobojna vanjska odjeća sa kapuljačom sa patentnim zatvaračem sa dva džepa ispred kako bi vam ruke bile tople u zimskim danima. Ovaj modni Idoravan Sako savršen je za nošenje uz helanke, farmerke, haljine ili čizme, što Vam može pomoći da dobijete puno komplimenata.Vrhovi plus size i bluza od labave tkanine savršeni su za posao, a možete je nositi i za svaki dan, odmor,odmor. Dizajniran da vam pruži vrhunsku udobnost i toplinu koja je neophodna za garderobu u proleće, jesen i winter.To pružaju vam bolje iskustvo nošenja, ovi kaputi za žene imaju različite veličine koje možete izabrati, odgovaraju većini žena i djevojaka.Molimo pogledajte našu tabelu veličina za specifična mjerenja kako biste postigli savršeno uklapanje. Materijal : Poliester. Održavanje : Pranje U Mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Zatvaranje : zatvaranje zatvaračem. Debljina : Standardna. Dizajn : jesenske zimske jakne za žene, ženska Fuzzy flis jakna, zimska vanjska odjeća žene, ženski kaputi u trendu, ženska jakna s kapuljačom, odjeća za Noć vještica žene, dukserice od flisa pulover žene, ženski prsluk od flisa, ženski kaputić od kardigana, lepršava vanjska odjeća sa džepovima, ženski casual sako. Karakteristike : meki materijal, toplo, mutno, runo, plišano, ovratnik sa postoljem, kapuljača, Patentni zatvarač, Dugi rukav, jednobojna, sa džepovima. Prevelike jakne zimska krupna vanjska odjeća za žene iz Idoravana.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.