• Novo
Wilton Gum Pasta Flower Cut - outs Set - napravite predivno cvijeće za pastu od gume za svoje deserte, uputstvo uključeno za različita cvijeća za pastu od gume, 28 komada

Wilton Gum Pasta Flower Cut - outs Set - napravite predivno cvijeće za pastu od gume za svoje deserte,

Stupnjevi:
KM 3.13

Iznos
Tova je dostupna

Možete napraviti predivno cvijeće za pastu od gume za svoje deserte bez obzira na nivo vaše vještine s ovim Wilton cut-out setom. Dodajte cvijeće realističnog izgleda svadbenim kolačima, kolačima, bombonima i još mnogo toga. Uključuje 24 izreza : (tratinčica; male, srednje, velike i izuzetno velike latice i list, orhideja Phalaenopsis; latica, grlo i sepal, hibiskus; latica i list, Ranunculus; male i velike latice i list, gardenija; mala, srednja i velika latica Drijena; latica, ruža; mala i velika latica, mala i velika čaška, mali i veliki list, đurđevak; list) 2 mini izreza/izbacivača : (đurđevak; latica; hortenzija; latica) 1 utisak traka (hortenzija i đurđevak), plus uputstvo za 10 različitih cvetova paste od gume. Svestrani rezači fondana : bez napora kreirajte zadivljujuće cvijeće za pastu od desni uz naš set od 28 komada. Idealni za ukrašavanje kolača, ovi rezači cvjetnih kolačića pomažu vam da postignete realističan dizajn poput profesionalca. Alati za pastu od gume vrhunskog kvaliteta : izrađeni od izdržljive plastike, naš set alata za fondant osigurava dugotrajne performanse. Konturirani vrhovi i štampane ikone cvijeća čine rukovanje i prepoznavanje lakim. Endless Flower Shapes : oslobodite svoju kreativnost uz naš set za izrezivanje cvijeta sa pastom od gume. Odaberite između 28 jedinstvenih oblika rezača fondana kako biste oblikovali niz izvrsnih cvjetova za pastu od gume za torte. Uputstva koja se lako prate : čak i ako ste početnik, savladaćete umetnost da lako napravite realistične cvetove za pastu od gume sa Wiltonovim izrezima po meri. Priložena knjiga sa uputstvima vodi vas na svakom koraku. Pogodno i higijensko : sa količinom od 28 komada, naš set nudi raznolikost i vrijednost. Za održavanje bez muke, jednostavno ručno operite izreze i traku za utiskivanje u toploj vodi sa sapunom, osiguravajući čist komplet spreman za upotrebu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.