• Novo
Merne kašike merne kašike set male kašike sa metričkim merama za poklon merenje SET suvih i tečnih sastojaka

Merne kašike merne kašike set male kašike sa metričkim merama za poklon merenje SET suvih i tečnih sastojaka

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

6 zgodnih veličina : 1/8 tsp, 1/4 tsp, 1/2 tsp, 3/4 tsp, 1 tsp, 1 Tbsp i uključujući Niveler. . . Merne kašike Set od nerđajućeg čelika - naš Set je napravljen od izdržljivog nerđajućeg čelika, a svaka kašika ima trajno urezanu mernu oznaku koja se lako čita i neće se isprati. . . Ravna površina u blizini otvora kašike dizajnirana je da olakša izravnavanje sastojaka tako da imate veću tačnost. . . Organizovano skladištenje : merne kašike se gnezde jedna u drugu i drže se zajedno sa debelim prstenom kako bi se obezbedila laka organizacija i skladištenje. . . Idealno za mjerenje malih količina. Uske kašike stanu u skoro svaku posudu ili teglu sa začinima. Jednostavan za korištenje. Organizovano Skladištenje. 6 Praktičnih Veličina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Rachael Ray Yum-o

KM 2.00

Umutite ukusne jutarnje muffine za doručak, a zatim začinjene lazanje ili mesnu štrucu za večeru i tortu od limunovih funti za desert sa ovim svestranim tiganjem i setom za pečenje od R

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.