• Novo
United Weavers Moundsville Esperson cvjetna krema tkana olefin prostirka ili trkač

United Weavers Moundsville Esperson cvjetna krema tkana olefin prostirka ili trkač

Stupnjevi:
KM 84.94

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte dodir bez napora svojoj spavaćoj sobi s ovim prekrasnim tepihom. Zamršen dizajn obogaćen toplim bojama savršeno se uklapa u vašu sofisticiranu sobu d?Kor. Pozadina neutralne kremaste boje sa dodirima tople zlatnožute i tamnoplavim popovima posljednji je dodir koji vam je potreban za bezvremensku sobu. Zajedno sa dizajnerskim izgledom i osećajem, ovaj mašinski napravljen tepih je napravljen za dugotrajnu trajnost i otpornost na mrlje. Dizajner cvjetni izgled i osjećaj sa prelijepim više boja kremasta bijela i zlatno žuta. Mašina tkana od olefina za izdržljivost i jednostavnu njegu. Otporan na mrlje i bledenje. Napravljeno za visoko prometno domaćinstvo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Texas A & M 4'x6' ćilim

KM 0.67

Pokažite svoj timski ponos na veliki način! 4'x6' ultra plišani tepisi neće ostaviti nikakvu sumnju za koga ćete navijati na dan utakmice! Neklizajuća podloga drži prostirku na mjestu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.