• Novo
United Weavers Fiona Kelso Savremeni Sivi Tkani Polipropilen Unutarnji Vanjski Prostor

United Weavers Fiona Kelso Savremeni Sivi Tkani Polipropilen Unutarnji Vanjski Prostor

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Upotrijebite ovu ultra modnu podnu oblogu u bilo kojem vanjskom ili zatvorenom životnom prostoru za dodavanje modernijeg štiha. Sa prirodnim savremenim dizajnom i plišanim ugljenom pozadinom, ova prekrasna podna obloga je definitivna izjava. Isprepletena petlja je elegantno uklopljena u vrhunsku svestranu tkaninu za oblačenje bilo kojeg poda unutar ili izvan vašeg doma. Ovaj ručno zakačen dizajn sa 100% Olefin pređom na polipropilenskoj poleđini je otporan na mrlje, bledenje i tlo za dugotrajnu veličinu. Dizajner savremeni izgled i osjećaj s prekrasnim više boja sive i bijele boje. Može se koristiti na otvorenom u bašti ili unutar kuće. Mašina tkana od polipropilena za trajnost i jednostavnu njegu. Otporan na mrlje i bledenje. Napravljeno za visoko prometno domaćinstvo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Texas A & M 4'x6' ćilim

KM 0.67

Pokažite svoj timski ponos na veliki način! 4'x6' ultra plišani tepisi neće ostaviti nikakvu sumnju za koga ćete navijati na dan utakmice! Neklizajuća podloga drži prostirku na mjestu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.