• Novo
Lavadora Bijela 6 ' 7 Okrugla Moderna Mašina Za Pranje Okruglog Prostora

Lavadora Bijela 6 ' 7 Okrugla Moderna Mašina Za Pranje Okruglog Prostora

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Lavadora ćilim ima upečatljiv geometrijski print koji podsjeća na drevne hijeroglife. Minimalistička paleta dodaje dodatnu dašak šik ovom boemskom komadu. Ovaj tepih bi izgledao posebno upečatljiv u kućnoj kancelariji ili dnevnoj sobi. Mašina tkana od izdržljivog poliestera u Turskoj, sa praktičnom niskom hrpom. Jednostavan za čišćenje i održavanje, ovaj tepih se može prati u mašini. Preporučuje se upotreba podloge za prostirku za sprečavanje proklizavanja i kretanja. 100% poliester. Mašina tkana u Turskoj. Niska Gomila. Visina Gomile : 0,1". Samo U Zatvorenom. Moderan i eklektičan, ovaj moderni stilski ćilim dodaje elegantan izgled vašem prostoru. Crna, Siva, Svijetlo Siva. Nijanse crne, sive, svijetlo sive. 7' x 9 ' pravougaoni prostor. Različite boje i veličine dostupne u zbirci. Artsitic Weavers. Dizajniran da izdrži svakodnevno nošenje, ovaj ćilim je odobren za djecu i pogodan za kućne ljubimce. Savršeno za velike saobraćajne površine vašeg doma kao što su dnevni boravak, trpezarija, kuhinja i hodnici. Jednostavan za čišćenje i održavanje, preporučujemo redovno usisavanje i čišćenje na licu mjesta čistom krpom. Uvijek prvo testirajte malo područje. Kanister usisivači bez šipki za miješanje su optimalni tip usisivača za korištenje na prostirkama, ali ručni nastavak možete koristiti i na uspravnom usisivaču. Funkcionalna niska gomila omogućava praktično postavljanje u ulaze, ispod namještaja i neće konstruisati vrata. Jedna godina ograničena garancija proizvođača. Preporučuje Se Podloga Za Prostirke.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Texas A & M 4'x6' ćilim

KM 0.67

Pokažite svoj timski ponos na veliki način! 4'x6' ultra plišani tepisi neće ostaviti nikakvu sumnju za koga ćete navijati na dan utakmice! Neklizajuća podloga drži prostirku na mjestu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.