• Novo
Bamboo Cube Storage Organizator polica sa 3, višenamjenske police, polica polica za ormar za polica za postrojenja Dekor sobe za kućni ured balkon

Bamboo Cube Storage Organizator polica sa 3, višenamjenske police, polica polica za ormar za polica za

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Nema dodatnih troškova : plaćate 0 dolara za popravke - dijelovi, rad i isporuku uključeni. Otvaranje : pokrivenost započinje datum kupovine. Mrlje, rips ili suze, odvajanje šava, pokretni dijelovi i još više su pokriveni od prvog dana. Neispravnosti u materijalima ili izradi pokrivenim nakon što garancija proizvođača istekne.Easy Postupak zahteva : Podnesite zahtev bilo kada online na mreži na / ili telefonom. Poslat ćemo vam e-poklon karticu za otkupnu cijenu vašeg pokrinog proizvoda. U nekim ćemo slučajevima zamijeniti ili popraviti ga.terms jednu 2-kocku policu; Jedna tri kocke polica. Mogli biste naručiti samo 1 polica ili što više koliko vam treba jer se mogu smjestiti zajedno ili odvojeno za ukrašavanje vaše sobe.Rustički dizajn : jednostavni i elegantni dizajni mogu se uklopiti u bilo koji dekor bilo koje sobe. Takođe, lepota i rustikalni dizajn impresionirali bi vaše goste dok su savršeno podudaraju sa ostatkom vašeg nameštaja. Možete vam pomoći da organizujete više predmeta u rasponu od biljaka, ribnih zdjelica, knjiga, knjiga, vreća, CD-a, posuđa za Napravite svoju sobu organizovanijem i urezivanju reducirajućim prostorom.Stableand čvrst : čvrsti okviri bambusa povećavaju ukupnu snagu i stabilnost police. Svaki bambuonski okvir ima pravokutni dizajn koji bira na istoj razini da se spriječi da se zavlada stabilnost organizatora na i najneveznijim podovima. U paketu su uključene potrebne dijelove sastavljanja i detaljne upute uključene su u paket . I to je vodootporan, tako da ga možete lako održavati brišem da uklonite prašinu. Bambusova kocke za pohranu Organizator polica 3, višenamjenske police, polica polica polica za polica za unutarnju biljnu stalak Dekor za kućni ured balkon (polica od 3 kocke).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.