• Novo
Silikonska bradavica pokriva ne ljepljive parove ljepljive grudnjake za žene silikonske latice silikonske grudnjake push up silikonske nipplecovers

Silikonska bradavica pokriva ne ljepljive parove ljepljive grudnjake za žene silikonske latice silikonske

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Oblasni op1. Proširajte prsa i ruke očistite i otkinite zaštitni film.2. PUTOVITE OKRUGLI DIO na grudima, držite "zečje uši " i podignite ga.3.Paste paste i stavite to je na metodu i očuvanje tople vode i lagano ga trljajte neutralnim deterdžentima. Prstima prstima kružnom pokretu, a zatim isperite čistom vodom. Paste, a lijepljenjem prema gore i stavite ga na hladnom i ventiliranom mjestu za zrak prirodno. Razvojanje ručnika, ručnika, sušila za kosu, četkice, sredstvo za pranje rublja, sredstvo za čišćenje. zbog prašine. Super ljepljivost : Unutarnji gel premaz na lift grudnjak je nadograđen i poboljšan više puta, a njegova viskoznost je uvelike poboljšana. Nije lako kliznuti prilikom nošenja, a mekan je na kožu. IT . Nošenje ponovnog pranja : Nakon nošenja grudnjaka, lagano ga trljajte neutralnim deterdžentom, isperite ga i stavite u hlad da se osuši i zalijepite priloženog filma natrag za sljedeću upotrebu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.