• Novo
Nosač laptopa, prijenosni sklopivi držač laptopa višenamjenski nosač laptopa za putovanje za poslovno putovanje za poslovno putovanje za dom

Nosač laptopa, prijenosni sklopivi držač laptopa višenamjenski nosač laptopa za putovanje za poslovno

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Nosač laptopa, prenosni sklopivi držač laptopa Višenamjenski nosač laptopa za putovanja za poslovno putovanje za domovinu : Vrsta predmeta : Sklopivi stol Materijal : Velika čvrstoća Abscolor : Crna veličina proizvoda : cca. 45x25x1cm / 17.7x9.8x0.4inweight : cca. 1038 G / 36.6 OZaplikacija : Za mobilne telefone, bilježnice, tablet računara Lista paketa : 1 x preklopni stol Napomena : preklopni sto je pogodan za računar i jednostavne teške predmete, te ne bi trebalo stavljati teške predmete preko 6kg / 13.2lb. To je i stol i laptop stalak. Ima dvije trokutaste noge koje se mogu savijati ili proširiti. Možete koristiti svoj mobilni telefon, laptop ili tablet na krevetu, kauču ili bilo gdje . Postoje četiri ugla, a možete pronaći položaj koji možete pronaći Odlično vam odgovara i malom veličinama, lako je nositi, a možete ga prenijeti i sa sobom . Izrađen od visokokvalitetnog materijala, izdržljiv je i vodootporan, a može se lako očistiti ručnikom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.