• Novo
Bomber Long Shot Minnow Crankbait 6 Crni Oz

Bomber Long Shot Minnow Crankbait 6 Crni Oz

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Bomber Salt Waterwater Shot, dizajniran sa naprednim sustavom za lijevanje, dugačak je pucanj donosi super-duge bave svaki put, omogućavajući vam da dođete do ribe i provesti više vremena u štrajku! Izgrađen je dugačak snimak sa slanom vodom da izdrži najoštrije sredine slane vode i dizajnirane sa 2/0 kuka za slanu vodu i teškim hardverom. Realistični 3 D ukras bombenog rešetka s dugim snimakom slane vode dizajniran je za oponašanje paničnim plijenom sa svojim bojama specifičnim za regiju, vruće bljeskalice i niz zveckanja koji stvaraju glasne, jedinstvene zvukove. Bomber Dugi hitac 6 "crna 1 3/16 oz. : Interni sistem za prijenos težine omogućava da se zveckanje prevrne na kraj repa. Plutajući mamac. Super tvrd hardver sa slanom vodom. Akcija za plivanje širom ne može odoljeti. Super-dugim daljinama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3D Minnow 3-1 2

KM 1.67

Kristal 3 D Minnow dat će slanu vodenicu raznolike mogućnosti hvatanja riba u veličini i boji kako bi se podudaralo sa bilo kojim uvjetima ribolova Pouzdana kristalna minnow akcija pobolj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.