• Novo
Northland Ribolovni pribor gumica-kugla Jig - 6 kartica - 3 16oz - ružičasta

Northland Ribolovni pribor gumica-kugla Jig - 6 kartica - 3 16oz - ružičasta

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Ova klasična okrugla glava se vratila. Sadrži krv crvena kuka, oblikovani čuvar mamaca i na odgovarajućim ušicama u veličini. Gum-Ball Jig dolazi u 12 boja i 8 veličina, tako da možete imati gumu-kuglu za svaku situaciju. Northland Ribolovni pribor Gum-Ball Jig ima vrhunske komponente na ponudi cijene vrijednosti u odnosu na tradicionalne "kuglične" glave ". Njegov olovni ovratnik za jarku pruža ravnotežu Jigu i drži se na mekim plastikama i živim mamcem. Oni sadrže zlatne kuke sa krvnim crvenim finišom koji su dizajnirani po mjeri, tako da se oko očiju uklapa u glavu. Veličine 3/16 - ½ Koristite veću kuku +1 čineći ih savršenim za veće grabežljive ribe poput premium kvalitete "Kugla" oblikovana oko krvne crvene kuke obojene živim ribom koja privlači uštedu mamaca "Ovratnik čvrsto drži meku plastiku i uživo Bait premium kvalitet "Kugla glava" oblikovana oko krvi crvene kuke. Obojen živopisnim bojama koje privlače boje. Ogrlica sačuvača mamac sigurno drži meku plastiku i živu mamac.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Luh Jensen Flash Fly

KM 10.97

Sa glavom sa strelicom, Jensen Flash Fly pretvara ug zalogaj sa Evergo Skirtting, atrakšavajuće vlakne i 3 D očiju koje pogine i losos ne mogu odoljeti Flash Flash Flash vrlo je svestran

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.