• Novo
Roboworm Ned 3 '' Prizm Shad 8pk

Roboworm Ned 3 '' Prizm Shad 8pk

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

SVI NED 3 "NED Worm! Dizajniran za lov jig glavu za tehniku ​​postrojenja " Ned ". Ali ovaj mamac će učiniti toliko više. Pravi višenamjenski alat, ovaj novi dizajn naigrani na mrežu , Pad snimka, bučna oprema, bez korova, težina noktiju i neko. Dostupno u svim najpopularnijim bojama Roboworm-a, zajedno s nekoliko novih posebnih boja dizajniranih posebno za ovaj mamac. !!!! Sve novo 3 " Ned crv! Dizajniran za loviti glavom JIG za popularno "NED" tehniku ​​ritte. Ali ovaj mamac će učiniti toliko više. Pravi višenamjenski alat, ovaj novi dizajn odlikuje se na ned uređaju, pad snimka, bučna oprema, kozična, shaketana glava, težina noktiju i neko. Dostupno u svim najpopularnijim bojama Roboworm-a, zajedno s nekoliko novih posebnih boja dizajniranih posebno za ovaj mamac. !!!!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Turbo Crawz mamci

KM 59.99

Prilagodljivi, svestrani ribolovci naći će se ZMan Turbo Crawz da bi bio krajnja prikolica za plivanje ili prikolicu za brbljanje, kao i smrtonosni mekani plastični pratilac bilo da se te

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.