• Novo
Venoro muške sportske papuče protiv klizanja meke Peep Toe papuče sportske cipele na otvorenom

Venoro muške sportske papuče protiv klizanja meke Peep Toe papuče sportske cipele na otvorenom

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Udoban materijal, zadebljani đon, meka apsorpcija udara. Pažljiv dizajn protiv klizanja, tako da možete mirno putovati. Izdubljenje sa strane prozračno i hladno, tako da vam je udobno cijeli dan! Karakteristike : visokokvalitetni materijal : izrađen od laganog i izdržljivog EVA materijala,mekan je i elastičan. Ergonomski dizajn : konkavni dizajn dna i zadebljani đon pružaju jastuk i smanjenje pritiska,bez bolova čak i ako ga nosite duže vrijeme. Anti-Collision : gornji deo je blago okrenut i efikasan,štiti vaše nožne prste od udara u stolove,stubove i drugde. Protiv klizanja i bez buke : dizajn teksture na dnu,protiv proklizavanja na 45 degrees.It neće stvarati dosadnu buku kada hodate. Prozračan i udoban : bočni izdubljeni dizajn papuča čini vaša stopala hladnijim i prozračnijim. Savršen poklon : papuče za tuširanje poklon za Novu godinu, rođendan, Noć vještica, Dan zahvalnosti, dan zaljubljenih, za ženu, kćer, majku, baku, oca, dečka, muža, porodicu i prijatelje. Paket : 1 par papuča.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Popravke Layla Srebro

KM 12.99

Sjajite kao zvijezda večeras noseći doradu Layla dressup štikle.Mesh gornji ukrašena dragulj detaljima.Podesiva traka za kopču.Otvori okrugli prst.Glatka Umjetna podstava.Lagano podstav

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.