• Novo
Vrijeme i Tru bacaju ćebes mekane nejasno toplo, neizrazito bacanje pokrivača kauč Fleece, bacaju pokrivače kreveta udobna mašina za pranje plišanog debelog comfy kariranog krznenog sofa

Vrijeme i Tru bacaju ćebes mekane nejasno toplo, neizrazito bacanje pokrivača kauč Fleece, bacaju pokrivače

Stupnjevi:
KM 6.00

Iznos
Tova je dostupna

Bacajte bobe mekano nejasno toplo, nejasno bacanje pokrivača kauč, bacajte pokrivače prašine push push comfy checkered krhki na razvlačenje : 200x150cm / 78,74x59,05 u veličini : 30x40x5.5cm / 30x40x5.5cm / 11.81x15.74x2.16in (s) Neto težina : 950g / 2,09 (a) Bruto težina : 950g / 2,09 (s) D ESCRITION : Naš jedinstveni dizajn je savršena težina na obrnutoj strani. Kad se zamotate sa svojim bacanjem, omotani ste toplom i udobnošću. Osjeća se samo način na koji želite : topla i prozračan, siguran i ugodan. Bacanje pokrivačica koristi nježnu tehniku ​​šivanja za stvaranje luksuznog osjećaja, a naše klasične boje i obrasci pomoći će vam da ukrasite svoj dom kako biste ukrasili svoj dom. Jedna strana izrađena od poliestera, a druga od Micro Mink-a, ovo bacanje je svilenkasto meko prema osjećaju, čineći je krajnjem izvoru udobnosti. Uz to, korišteni kvalitetni materijal sprječava probleme sa piljcima Materijal je vrlo izdržljiv s nepoštirnim bojama, što garantuje da održava svoju svježinu nakon što se pranje. Bacanje pokriva vam udobnost kući bilo koje vrijeme. Bez obzira da li se malo naspavajte., Čitajte knjigu ili gledanje televizije, naša ćebe čini savršen pratilac. Jednom kada osjetite nejasnu površinu, osjećat ćete se toplo i ugodno. LAKage Sadržaj : 1x bacanje pokrivača Ekološki materijal . izrađen od izdržljivog materijala i lijepog dizajna . jednostavan za upotrebu, voljet ćete se jako svidjeti. Superior u materijalu i odlično u izradi. Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte nas.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.