• Novo
45'.5 49 45'.5 Dusty ruža, pjena, puno drva, poliester - set akcentne stolice

45'.5 49 45'.5 Dusty ruža, pjena, puno drva, poliester - set akcentne stolice

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte i alure i udobnost vašem domu sa ovom akcentnom stolicom. Njegov elegantni stil i odlična izrada definitivno će razdvojiti bilo kakvo sastavljanje monotonije, a očigledna pažnja na detalje okrenuće glave vaših gostiju. Ova akcentna stolica je izvrsno izrađen komad, napravljen od visokokvalitetne pjene, poliestera i čvrstog drveta. Ako postoji jedna stvar koju ne trebate brinuti, to je udobnost. Ova akcentna stolica sigurno se miješa u bilo koji dizajn enterijera. Što se tiče mjerenja, oni su 45,5 'za visinu, 45,5' za širinu, a 49 'za dubinu, te teži 36 kilograma. Ova akcentna stolica pružit će ambijentu vašeg doma dah svježeg zraka. 45'.5 "X 49" X 45'.5 "Dusty ruža, pjena, puno drva, poliester - 2pcs set akcentne stolice.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Stolica, tamno siva

KM 3.00

Možete uživati ​​u požudi za udobnost i ljubav prema savremenom dizajnu sa ovom stolicom Sa džepom zavojnim jastucima, čvrst drveni okvir i elegantan dizajn, ova stolica je daleko v

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.