• Novo
Model krajolika pejzaža

Model krajolika pejzaža

Stupnjevi:
KM 4.76

Iznos
Tova je dostupna

Opis. Ovo je paket 20pcs stabla sa žutim cvjetovima u raznim visinama. Savršen je za dodavanje dodira realizma na strane vašeg staze, izgled vašeg modela krajolika sa dodirom zelenila . Značajke. - Boja : narandžasta . - Materijal : plastika, pjena . - paket od 20 kom pejzažnog modela drveća sa cvijećem u raznim visinama. - Savršeno za izgled vašeg modela krajolika sa dodirom zelenila . - skala i visina (uključen korijen) : . Cca. 13cm (5,12 inča), 1 : 75. Približno 11.5cm (4,53 inča), 1 : 75. Približno 10cm (3,94 inča), 1 : 100. Približno 8cm (3,15 inča), 1 : 150. Približno 6.5cm (2,56 inča), 1 : 200. - Pls imajte na umu da bi mala boja razlika trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Boja : kao prikazana slika. Materijal : plastika, pjena. | Pakovanje od 20 kom pejzažnog modela drveća sa cvijećem u raznim visinama | savršeno za izgled vašeg modela krajolika sa dodirom zelenila.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Tamna Phoeni PVC figura

KM 12.99

Dark Phoenix izlazi iz famenog foenix simbola u svom klasičnom crvenom kostimu, spremnom za preuzeti bilo koji i sve cijele Ova otprilike 10inčna skulptura izrađena je od visokokvalitetno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.