• Novo
Najlonski šalovi za žongliranje, od 108

Najlonski šalovi za žongliranje, od 108

Stupnjevi:
KM 14.97

Iznos
Tova je dostupna

Ovi najlonski šalovi jarkih boja od 18 inča su samo najlakši predmeti koji vam pomažu da naučite osnove žongliranja i da poboljšate kretanje gornjeg ekstremiteta, koordinaciju očiju i ruke, percepciju dubine, balansiranje i hvatanje. Zabava za sve uzraste. Pakovanje od 108 najlonskih šalova uključuje uputstvo i vodič za aktivnosti. Najlonski šalovi za žongliranje, pakovanje od 108 : najlonski šalovi za žongliranje ovi najlonski šalovi jarkih boja od 18" su samo najlakši predmeti koji će vam pomoći da naučite osnove žongliranja i da pomognete u poboljšanju pokreta gornjeg ekstremiteta, koordinacije očiju i ruke, percepcije dubine, balansiranja i hvatanja za sve godine paket od 108 najlonskih šalova uključuje uputstvo i vodič za aktivnosti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Model krajolika pejzaža

KM 4.76

Opis Ovo je paket 20pcs stabla sa žutim cvjetovima u raznim visinama Savršen je za dodavanje dodira realizma na strane vašeg staze, izgled vašeg modela krajolika sa dodirom zelenila...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.