• Novo
Skip's Garage New York Vintage Bejzbol set komore od punog drveta

Skip's Garage New York Vintage Bejzbol set komore od punog drveta

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Ako želite da se vratite poput profesionalaca ili začinite svoju sljedeću zabavu u dvorištu, našu New York Vintage bejzbol kokolice su savršene za vas. Pored pružanja beskrajne zabave kod kuće, naše setovi za kumole su nevjerojatno prenosivi i mogu se uzeti virtualno bilo gdje. To znači da ih možete lako donijeti na sljedećem kampu, na veliku igru, do plaže, jezera ili bilo gde drugde želite da igrate kukuruzu. Uključuje : (2) daske za kukuruza i (8) kukuruzne vrećice . Jednostavno odaberite najbolju veličinu za vas . Tailgate 2x3 (24 "x 36") = upaljač, ploče za vrata prtljažnika . Backyard 2x4 (24 "x 48") ) = Regulacijske ploče, prenosive ploče . Premium 2x4 (24 "x 48") = Odbori za regulaciju, ploče su od punog drveta i 100% proizvedena u Americi. Torbe će nadopuniti boje odbora . Dodavanje dodataka poput nošenja, svjetla i više . Sve ploče imaju 30 dana, 100% garancija povrata novca . Vaše zadovoljstvo je zagarantovano!

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Tamna Phoeni PVC figura

KM 12.99

Dark Phoenix izlazi iz famenog foenix simbola u svom klasičnom crvenom kostimu, spremnom za preuzeti bilo koji i sve cijele Ova otprilike 10inčna skulptura izrađena je od visokokvalitetno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.