• Novo
Ženski vrhovi Dugi rukav za zimsko čišćenje ženski trendi Božićno štampanje redovni rukav Proljeće Zima labavi odmor ležerni rukav okrugli vrat majice

Ženski vrhovi Dugi rukav za zimsko čišćenje ženski trendi Božićno štampanje redovni rukav Proljeće Zima

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Ženska Moda Božić štampanje Regular Sleeve jesen zima labave odmor Casual rukav okrugli vrat Shirt Tops Features : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za svakodnevno nošenje.2.Vrlo cool za nošenje vrlo novog izgleda. 3.Udoban i prijatan, može nositi ličnost kod kuće ili na poslu.4.Ovaj lagani, topovi savršeni su za one udobne dane!5.Nastavite sa usavršavanjem kako biste svoju odjeću učinili udobnijom. Product information : Season : Four Seasons.Spol : Žene.Prilika : Dom, Svakodnevno.Materijal : Poliester.Stil : Nemaran,Moda.Dužina Rukava : Dugi Rukav.Fit : Odgovara ture po veličini.Debljina : Standardna.Kako oprati : ručno pranje hladno, objesite ili osušite linijom.Šta dobijate : 1 kom ženski topovi karakteristike : ženske košulje sa dugim rukavima za Crew Neck, vrhovi za Ležerne treninge/jednobojne / osnovne majice/tunike za tajice / svakodnevno nošenje. Tkanina : ženski duksevi sa dugim rukavima su napravljeni od mekanih i udobnih,malo rastezljivih, prozračnih i udobnih tkanina je veoma meka i rastezljiva, što je čini laganom i idealnom za proleće, jesen, zimu. Ovaj gornji deo bi laskao svakom tipu tela. Udoban svakodnevni top!Ručno pranje i brzo se suše sa malo ili bez peglanja. Nema skupljanja. Stil : ženski vrhovi i bluze čine savršen elegantan i casual stil. Može upariti sa farmerkama ili šortsom.Uz jaknu ili visoke čizme učinit ćete da izgleda savršeno i pokušajte dodati nježnu ogrlicu i zabavne naušnice s resicama kako biste završili svoj izgled. Lako se obući gore ili dolje!pogodno za moderne žene svih uzrasta. Prilika : jednostavan i prirodan dizajn savršen je za svakodnevni stil, posao, radnu kancelariju, kućnu odjeću, posao kod kuće, ležernu odjeću ili zabavu, noćni izlazak,ležeran,na otvorenom,večernju zabavu,kupovinu,zabavu,putovanje,porodicu itd. proljeće i jesen zimski praznici za sve prilike. Njega odjeće : perite u mašini ili ručno hladnom vodom/objesite ili osušite na liniji / bez izbjeljivača / bez hemijskog čišćenja,Ako ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni kupovinom, dostupni smo da odgovorimo na vaša pitanja i uvijek smo sretni što vas čujemo,pa ne ustručavajte se stupiti u kontakt s nama!. ženski topovi, plus size topovi za žene, vrhovi za vježbanje za žene, ženski dugi rukavi, crop topovi, crop topovi za žene, korzeti za žene, ženski topovi, tees & bluze, vrhovi sa šljokicama za žene, tuniki topovi za nošenje uz helanke, ženski Božićni topovi, vrhovi za izlaske za žene, vrhovi za dojenje, vrhovi četvrtastih vrata za žene, dugi rukavi za žene, seksi topovi za žene, ženski topovi za vježbanje, topovi, tankovi, vrhovi za vježbanje, crop topovi za duge rukave za žene, Božićni topovi za žene, praznični topovi za žene, ženski vrhovi za vježbanje, elegantni topovi za žene, ženski topovi i bluze, ženski tank topovi, topovi za žene casual jesen, plus size Božićni topovi za žene, off the should tops za žene, nursing tank tops za dojenje, ženske bluze i topovi dressy, ženski topovi,.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.