• Novo
Grafički Američki Kratki Rukav Grafički Paket Majica Za Vrat

Grafički Američki Kratki Rukav Grafički Paket Majica Za Vrat

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Pokažite poruku ljubavi i sreće sa ovom inspirativnom ženskom grafičkom majicom Budi ljubazan. Odličan dizajn majica za putovanja, posao, kampovanje, odlazak na plažu, trčanje, vježbanje ili svakodnevno nošenje. Ponosno pokažite svoju ljubav prema ljubaznosti ili je dajte kao savršen poklon svojoj mami, kćeri, sestri, prijatelju ili članu porodice. Ova visokokvalitetna ženska majica sa kratkim rukavima napravljena je tako da izgledate i osjećate se sjajno bez obzira gdje je ponesete! Savršen dizajn majica za putovanja, posao, kampovanje, odlazak na plažu, trčanje, vježbanje ili svakodnevno nošenje. Naša odjeća inspirisana ljubaznošću pokazuje poruku ljubavi i sreće u trendi casual odjeći. Odaberite svoje omiljene inspirativne boje majica i poboljšajte svoju garderobu. Klasična ženska majica. Snimljeni vrat i ramena. Bočni šav i suženi fit. Dostupno u raznim bojama i veličinama, uključujući izuzetno velike veličine ženske odjeće. Veličine male-3 XL (dostupnost može varirati). 100% pamuk. Štampano u SAD-u.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženska moćna majica

KM 0.33

Izrazite se ovim sjajnim majicama sa grafičkim printom Uz zabavne grafike i inspirativne citate, ovi kratki rukavi su sjajni pokloni za prijatelje i udobna opcija za ležerno nošenje...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.