• Novo
Disney Chip n Dale Naughty in a Nutshell - kratka rukava miješana majica za odrasle-prilagođena-Berry Snow Heather

Disney Chip n Dale Naughty in a Nutshell - kratka rukava miješana majica za odrasle-prilagođena-Berry

Stupnjevi:
KM 12.49

Iznos
Tova je dostupna

Zvanični Disney Merchandise Chip i Dale majice za žene, muškarce, dječake i djevojčice; Chip Funny Disney T-Shirts posmatrači će poludjeti kada vas vide u ovoj smiješnoj majici Chip n Dale. Sa Disneyjevim omiljenim smiješnim vjevericama koje nose šešire napravljene od orašastih plodova, ova Diznijeva majica je zaista "na kratko nestašna."Planirate putovanje u Disneyland Resort ili Walt Disney World? Pripremite se za fotografije sa Diznijevom majicom za vas ili sa odgovarajućim majicama za vas i vaše prijatelje! Dostupno u majici za odrasle i djecu, vrhunskoj majici, majici sa dugim rukavima i dukserici. Magija u detaljima. Ekranska umjetnost. Vrat posade. Zalijepljeni vrat i rameni šavovi za izdržljivost. Rukav i donji deo sa dve igle se neće rasplesti. Oznaka za otkidanje. 5/8 " rebrasta pletena kragna. Goli potrebe. 65% poliester / 35% pamuk. Uvezeno. Express Dostava nije dostupna za ovu stavku. Ovaj artikal se ne može isporučivati u inostranstvu ili izvan 50 Sjedinjenih Država. Može se poslati samo na fizičku adresu, a ne na poštanski sandučić, APO ili FPO adresu. Molimo sačekajte 2-3 sedmice za isporuku. Svaka narudžba se štampa prilikom kupovine i smatra se prilagođenom. Zbog jedinstvene prirode ovih artikala, prilagođeni artikli se ne mogu vratiti ili zamijeniti osim ako su oštećeni ili neispravni.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženska moćna majica

KM 0.33

Izrazite se ovim sjajnim majicama sa grafičkim printom Uz zabavne grafike i inspirativne citate, ovi kratki rukavi su sjajni pokloni za prijatelje i udobna opcija za ležerno nošenje Mater

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.