• Novo
Razni izvođači - vodi i ugrizi vol. - Vinil

Razni izvođači - vodi i ugrizi vol. - Vinil

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Nakon toplog prijema prve dvije količine u olovnim i ugriznim serijama, Ibadan evidentira se vraća trećim volumenom. Vodeće i Bites serije pokrenuta je 2010. godine za rješavanje rastućeg apetita za muzički svestran, pumpajući izdanje kuće među kućnim muzičkim znakovima. Tijekom godina, a akcijska serija je vidjela voli Tyree Cooper, Zemlje, Kerri Chandler, Davida Sumnera, a Christian Prommer doprinose seriji. Prethodni svezak, vodi i ugrizi vol. 2 (IRC 127 EP, 2016) brzo je postao jedna od najtraženijih savremenih izdanja naljepljive naljepnice. Novo izdanje pozdravlja ibadanovu dugogodišnju umjetničku umjetničku umjetničku i Ibadanovu novu generaciju Torphearer, Janne Tavi do rastuće serije. Takođe sadrži Jerome Sydenham i Herb Martin. Razni izvođači - vodi i ugrizi vol. 3 - Vinilna etiketa za rekord : Ibadan. Muzički žanr : Jazz.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Samo stvari koje volimo

KM 3.00

Slikovni disk prešanje Samo stvari koje volimo je novi album Blaqk Audio, elektroničkom alter egom Afis Davey Havok i Jade Puget Proizvedeno i zabilježilo Puget, samo stvari koje volimo s

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.