• Novo
Krelyol - Las Pale - Vinil

Krelyol - Las Pale - Vinil

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Vinil LP prešanje. Strut predstavlja prvu međunarodnu ponovni prijem na zahtjev od 80-ih Zouk LP Las Palé osećajući se Kréyol, iz Guadeloupea. Proizvođač Darius Denon objašnjava : quot; ovo je bilo 1988. godine, a bendovi poput Zouk mašine i Kassav su bili ogromni. Upoznao sam proizvođača Frankie Brumiera kada sam nastupio na festivalima i strankama i želio je snimiti djevojku skupinu pa smo počeli izviđačke mesta, uglavnom oko Grande-Terre Distrikta u ostrvu, Pointe-à-Pitre. Trčao sam audicije i izabrao najbolja tri glasa - Fabienne, Leïla i Yolande. Jedan je pjevao u zboru i nijedan se od njih prethodno nije sreo.quot; Las Pale (vinil).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Aladean Keroufi - ljubav

KM 7.50

Bila je noć koja mi pada na pamet kao što ovo pišem Aladean je bio kod mene, slušali smo dušu zapise i imamo piće Od piva i Barbare Lynn do tekille i Thomasa istoka ako mi se pamćenje

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.