• Novo
Laura Cantrell - baš kao i ruža: godišnjica sesija - vinil

Laura Cantrell - baš kao i ruža: godišnjica sesija - vinil

Stupnjevi:
KM 11.99

Iznos
Tova je dostupna

Nakon devetogodišnjeg Hiatusa, Laura Cantrell, poznato prisustvo u muzičkoj sceni Međunarodne Americana i Roots, vraća se sa svojim najnovijim studijskim albumom. Tijekom godina osvojila je o lojalnoj publici i u svojoj matičnoj zemlji i Velikoj Britaniji kroz njenu stalnu turneju i brojne medijske nastupe. Iako je album prvobitno namjeravao ugovarati 20. godišnjicu svog debitantskog albuma, snimanje je odgođeno zbog kostih ograničenja. Ova nova kolekcija bila je stručno izrađena u studijima koja se nalaze u New Yorku i Nashvilleu, uz pomoć renomiranih svjetiljki poput Steve Earle, Buddyja Millera i Rosie Flores.Albumi1. Gurnite swing2. Vesi mi vremena3. Potpuno novi oči4. Baš kao ruža5. Kad ruže ponovo cvjetaju6. Tajni jezik7. Neaccompanied8. Nedostajaće mi ovaj grad9. Dobro jutro, gospodine popone10. Držeći te u mom srcu11. AWM - Bless Laura Cantrell - baš kao i ruža : godišnjice sesija - vinil.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pojačani eksperiment

KM 18.00

Vinil LP prešanje Detroit Native pjevača / Snesswriter Erika zora pored svog prodigy multitalentirana supruga Dee Rodos su elektro funk / duša zasnovan na bazi u Atlanti koji se bavi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.