• Novo
Primrani čelični nehrđajući čelik ogrlica od konopa

Primrani čelični nehrđajući čelik ogrlica od konopa

Stupnjevi:
KM 174.00

Iznos
Tova je dostupna

Pokucajte svoj dekolte noseći ogrlicu od lanca užeta izrađen od nehrđajućeg čelika. Ova jednostavna još elegantna ogrlica sadrži visok polirani finiš za blistavljenje sjaja i zatvara se sa maštovitim zatvaračem jastoga za brigu o slobodnom pokretu. Ova ogrlica s dugim i 6 mm široka 6 mm je za oba slučajna ili formalna habala. Mjesto : 43.46 gram Sjewelry tip : modni tip : lanac užad : Unisexcklasp : ukrašen jastog kantala : nehrđajući čelik Metalna boja : Whitetiimensions : 22-inčni x 6mmyour artikal stiže u besplatnu zelenu poklon kutiju sa bijelim lukom, savršenim za čuvanje ili davanje poklona. Kina od nehrđajućeg čelika, polirana, jastog kandže.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ogrlica nindže psa -

KM 7.50

Ove akcije pakirane dodatke idealne su zabave za zabavu nindže rođendana! Uz slatko, ali teške crtane manja, ove ogrlice za pse su zabavne za svakodnevno odjeću i odlična su dodatna opr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.