• Novo
Primalni srebrni sterling srebrni aventuri, kristal, žad i jasper sa produžnim ogrlicama

Primalni srebrni sterling srebrni aventuri, kristal, žad i jasper sa produžnim ogrlicama

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Ova ogrlica za očaravanje izlaže prirodne aventurine, kristale, žad i jasper u fenomenalnom uzorku. Ova 18-inčna šarmantna srebrna ogrlica za srebrnu sterlingu također ima 2-inčni ekstemder i osigurava se sa maštovitim kopčom za jastog. Divan dodatak za večer u gradu ili casual afera, ovaj je ogrlica sigurno. Štitioni : 18-inčni lanac, 16 mm x 15 mm Charm, 2-inčni ext.solidgemstone Detalji : Tip : Aventurin, Jade, Jasper, Crystalyour artikl stiže u besplatnu zelenu poklon kutiju sa bijelim lukom, savršenim za pružanje čuvanja ili dari porijekla : Tajland polirani, srebrni srebrni, aventurine, žad, maštovito jastog, kristal, jasper, 2in produžetak.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ogrlica nindže psa -

KM 7.50

Ove akcije pakirane dodatke idealne su zabave za zabavu nindže rođendana! Uz slatko, ali teške crtane manja, ove ogrlice za pse su zabavne za svakodnevno odjeću i odlična su dodatna opr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.