• Novo
Primalni zlatni karatski žuto zlato dijamantski rez ekstra-lite lanac užeta

Primalni zlatni karatski žuto zlato dijamantski rez ekstra-lite lanac užeta

Stupnjevi:
KM 45.00

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte neku blistavu sjaju i blistajte sa svojim izgledom s ovom lančanom narukvicom. Namišljeno od 10 karata žuto zlata, ovaj zapanjujući dijamantski rez, ekstra Lite narukvica u obliku uže u obliku užada osigurana je kandžama jastoga za potpunu zaštitu. Savršeno za bilo koju priliku, ova narukvica dugačka 7-inčna i 2,25 mm savršeno će se podudarati sa bilo kojom ruhom Wear.Metal Težina : 1,86 gram Sjewelry Tip : Finobra Celets Stil : Konopska finišnica : Visoki poljski, Diamond-Cutgender : Ženska'sclasp : Jastog Clawmetal : Goldgold Karat : 10 Karetmetal Boja : Yellowdimenzions : 7-inčni X 2,25 MMSOLIDLIGHTYWIETYOUR artikl stiže u besplatnom zelenom poklon kutiji sa bijelim lukom, savršenim za čuvanje porijekla : Peru 10k žuto zlato, dijamant , Lagana jastoga kandža ,.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ogrlica nindže psa -

KM 7.50

Ove akcije pakirane dodatke idealne su zabave za zabavu nindže rođendana! Uz slatko, ali teške crtane manja, ove ogrlice za pse su zabavne za svakodnevno odjeću i odlična su dodatna opr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.