• Novo
Božićni pug pas od runa bacaj boknu laganu topla ugodna plišana pokrivačica za kauč na kauču 80 x60

Božićni pug pas od runa bacaj boknu laganu topla ugodna plišana pokrivačica za kauč na kauču 80 x60

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Specifikacije. Širina veličine (cm) Visoka (cm) 50x40 inča 100cm 125cm60x50 inča 125cm 150cm80x60 inča 150cm 200cm. Ime engleskog jezika : Ultra-Soft Micro Fleece pokrivač. Broj proizvoda : 10842. Proces proizvodnje : Transfer štampanje. Upute za pranje : Opremljene ruke, lako se brine, izdržljivo, nemojte koristiti Bleach. [Posebna uputstva] Ove veličine su normalni fenomen koji je pogreška u roku od 2-4cm zbog različitih mjernih metoda . Pakovanje : 1 pokrivač Izdržljiv materijal - pokrivač od meke poliestera sa ispisom od flanela, pranje se kad se prlja i neuredno i dodirne tako meko i ugodno, možete ga saviti na krevetu ili kauču koji vas neće odvesti previše prostora.ur Blago Flannel Fleece izrađen je od visokokvalitetnog premium od 300 GSM mikrofibrani poliester, koji je ekstra mekan, izdržljiv i topao. Deke koji su ventilirani i izdržljivi plus neće se prolijevati, nema piluma, ne blede, bez smanjuje se. Ovo će prekrivač baca biti lagana, a njegove vrhunske prozračne i udobne funkcije pružit će vam izvrsno iskustvo. Prigoda - kreme Aceme može pružiti toplinu u različitim sezonama koje su pogodne za unutarnju i vanjsku upotrebu. Idealno za krevet, kauč, dnevni boravak, kampiranje, izlet, automobil, ured ili putovanja. Bit će primjenjiv na sve vaše životne stilove. Jednostavan za njegu - da biste svoj pokrivač čuvali u sjajnom stanju, preporučujemo da pere za strojeve na blagi ciklus sa hladnom vodom i sušenjem na niskoj temperaturi. Naše ćebeme su dizajnirane da se dobro drže čak i nakon nekoliko strojeva pranja i lijepo osuše, održavajući mekoću i oblik tokom vremena. Savršeno za sve sezone - kreme za kretene nude idealan bilans topline i prozračnosti, čineći ih savršenim izborom za cjelogodišnju udobnost. Omogućuju ugodan i ugodan osjećaj dok još uvijek omogućava dovoljno protoka zraka, bez obzira na sezonu. Ageme aceme je podna marka G-dake-a. Naša kompanija ima prodavnice u Amazonu i Wal Martu. Mi smo uspostavljeni prodavač na polju kućnog namještaja, uz poslovnu historiju od gotovo 10 godina. Imamo vlastitu fabriku i skladište, kao i brojne talentovane dizajnere i operatere. Naši glavni proizvodi su tiskani proizvodi, uključujući, ali ne ograničavajući se na deke, torbe, ručnike, posteljinu, stolnjake, kape, poklopce sjedala, suknje za sjedala, suknje za sjedala, suknje za sjedala, suknje za sjedala, suknje za sjedala, suknje za sjedala, suknje za sjedala, suknje za sjedala, suknje za božićne suknje. U budućnosti ćemo istražiti više proizvoda i čekati da ih dizajnirate. Ako uživate u dizajniranju proizvoda i posjedujući jedinstvene proizvode iz cijelog svijeta, možete nam poslati svoj dizajn putem e-maila i mi ćemo ga ispisati na proizvode koje naručujete. Možete nam reći da vam se ne sviđaju našim obrascima. Želite promijeniti sve obrasce na vlastiti dizajn, nema problema. Pošaljite nam dizajn i ostatak posla ostavite nama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Urugvaj pokrivač

KM 1.67

Naš urugvajski ćebad izrađeni su od tkanine od polarnog runa koja je meka, udobna, brzo sušenje i izdržljiva Napravljeno od 100% poliestera za pranje mašina, ovo bacanje će vas ugrija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.