• Novo
Glitter za Slime, Extra fine Glitter Shakers u shaker teglama, odličan za Slime, umjetnost i zanate, Nail Art lak, Scrapbooking, boje, Set od 5, male veličine

Glitter za Slime, Extra fine Glitter Shakers u shaker teglama, odličan za Slime, umjetnost i zanate, Nail

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Opis proizvoda. Materijal : PET. Količina : 5kom. Boja : mješovita boja. Izbor proizvoda : male veličine, velike veličine. Sadržaj paketa : 5 * mješovito odijelo u boji sa gradijentom šljokica. 1.【Zapanjujuća upotreba】 : šljokice u 5 boja se mijenjaju sa magičnom bojom svjetla, također mogu postići različit efekat kada su na svjetlu. Idealno za obraze, šminku, umjetnost noktiju ili ukrasite futrolu za mobilni telefon. 2.【Višestruke upotrebe】 : Kreirajte se sa šarenim sjajem na licu, tijelu i kosi. Izgledaju modernije i šarmantnije. Sija cijelu noć i biti najblistaviji kraljica na zabavi, lopta, maskenbal i muzički festival. 3.【Šik šljokice 】 : nepravilni uzorci, sjajni sjaj je mali, ali ne i isti, dodaju sjaj i funky osjećaj šminki ili zanatima. Super tanka tako da ostaje duže od uobičajenih šljokica za nokte ako se pravilno nanese. 4.【Sigurno netoksično】 : festivalski set sjaja noktiju koristi ekološki prihvatljive i ekološki prihvatljive materijale koji su pogodni za kosu i nokte. Takođe se može nanositi na lice i telo. 5.【Jednostavan za upotrebu i čišćenje】 : nanesite sjaj za tijelo balzamom, ljepilom za trepavice ili gelom i upotrijebite četkicu za šminkanje ili prst kao alat. Za uklanjanje sjaja upotrijebite sredstvo za uklanjanje šminke ili toplu vodu. 1.【Zapanjujuća upotreba】 : šljokice u 5 boja se mijenjaju sa magičnom bojom svjetla, također mogu postići različit efekat kada su na svjetlu. Idealno za obraze, šminku, umjetnost noktiju ili ukrasite futrolu za mobilni telefon. 2.【Višestruke upotrebe】 : Kreirajte se sa šarenim sjajem na licu, tijelu i kosi. Izgledaju modernije i šarmantnije. Sija cijelu noć i biti najblistaviji kraljica na zabavi, lopta, maskenbal i muzički festival. 3.【Šik šljokice 】 : nepravilni uzorci, sjajni sjaj je mali, ali ne i isti, dodaju sjaj i funky osjećaj šminki ili zanatima. Super tanka tako da ostaje duže od uobičajenih šljokica za nokte ako se pravilno nanese. 4.【Sigurno netoksično】 : festivalski set sjaja noktiju koristi ekološki prihvatljive i ekološki prihvatljive materijale koji su pogodni za kosu i nokte. Takođe se može nanositi na lice i telo. 5.【Jednostavan za upotrebu i čišćenje】 : nanesite sjaj za tijelo balzamom, ljepilom za trepavice ili gelom i upotrijebite četkicu za šminkanje ili prst kao alat. Za uklanjanje sjaja upotrijebite sredstvo za uklanjanje šminke ili toplu vodu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.