• Novo
Corashan-odijelo za bilo koji nokat, ženska Nail Art Nial naljepnica Halloween Designs Girl Beauty alati za nokte flaster za nokte

Corashan-odijelo za bilo koji nokat, ženska Nail Art Nial naljepnica Halloween Designs Girl Beauty alati

Stupnjevi:
KM 5.00

Iznos
Tova je dostupna

Koristeći visokokvalitetni materijal, malo oštećenja kože, pogodan i za osjetljivu kožu. To je ujedno i najbolji izbor za poklon dajući vam najbolji prijatelj. ako imate bilo kakvih pitanja prilikom odabira, slobodno se posavjetujte sa me.By inače, različiti monitori će imati malu razliku u boji, molim vas, ne zamjerite.1kom žena Nail Art Nial naljepnica Halloween dizajn Girl Beauty alati za nokte karakteristike : 100% potpuno novo. Jednostavan za upotrebu i dugotrajan materijal : naljepnica 1 list dizajn naljepnica za nokte jednostavan za korištenje i dugotrajna Pasta čak 2 sata ne dirajte vodu. Ovo može biti veoma trajno veličina : 8x13cm sadržaj paketa : 1 x 1kom naljepnica za nokte koristi visokokvalitetne materijale. Modni dizajn trenda, popularan cijelo vrijeme. Pogodno za zabavu,odmor,svadbenu zabavu,rođendan itd. Javi mi ako ti nešto zatreba. Odličan poklon za vaše ljubavnike ili za sebe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.