• Novo
SDJMA PET božićni kostim štenad Xmas ogrtač sa zvijezdama i pompomima mačka santa sa santa šeširom Cosplay haljina za mačke i male do psa srednjeg dimenzija

SDJMA PET božićni kostim štenad Xmas ogrtač sa zvijezdama i pompomima mačka santa sa santa šeširom Cosplay

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Kostimi za pse za kućne ljubimce, pas Cosplay zanimljive nošnje za Halloween, slatka odjeća za pse za malene, srednje i velike pse, kostimi za dokupljanje pasa : Količina : 1pc Materijal : Braun, Greenproduct Veličina : Obim vrata : 28cm / 11.022inch. Opseg na prsima : 42cm / 16.54inch Dužina natrag : 30cm / 11.81inch Veličina pakiranja : 32x25x2cm / 12.60x9.84x0.79inch Bruto težina : 76g / 0,16 LB Combat Combal Freed : PET ogrtač nije samo komad odjeće, ali ih također sprječava . od oštećenja kose i prolijevanja. Također sprečava da se sjeme biljne odbijaju na kosu. Topli kaput je pogodan za male i srednje pse, poput Teddy, Doberman, Husky, Zlatni retriver, buldog, granični kolač,. it.cute i klasični : kućni ljubimac božićni ogrtač sa klasičnim dizajnom stila kako bi se vaš ljubimac izdvojio i izgledali slatko. Pogodno za božićne zabave i sve vrste unutarnjih i vanjskih događaja. Otvorite i ugodno : božićni kapuljač kapuljača psa. je i topla i lijepa, sa remenom na grudima i ovratniku za dnevnu i sportsku habanje. Dosad i mačke : pas i mačke Otvorite odjeću, izrađene od vrhunskog plišanog i poliestera, njege za kožu vašeg ljubimca. Paket. Sadržaj : 1x psi kostim sdjma ljubimac božićni kostim štenad xmas cloak sa zvijezdama i pompomima mačka santa sa partijom Santa Hat Party Cosplay haljina za mačke i male do psa srednjeg dimenzija (mali, zeleni).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.