• Novo
Cuoff Pseće Naočare Za Sunce Mačke Naočare Za Sunce Za Kućne Ljubimce Hipi Smiješne Naočare Za Kućne Ljubimce Pas Mačka Uloga Igrajte Kostime Za Zabavu Foto Rekviziti Pseće Igračke

Cuoff Pseće Naočare Za Sunce Mačke Naočare Za Sunce Za Kućne Ljubimce Hipi Smiješne Naočare Za Kućne Ljubimce

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Cuoff pseće naočare za sunce mačke naočare za sunce za kućne ljubimce hipi smiješne naočare za kućne ljubimce pas mačka Igrajte kostime za zabave Foto rekviziti igračke za Psepogodan za Čivavu, pudlicu, pomeranac i druge male pse i mačke, ili ukrasite primjenjivost svoje patuljaste lutke širom svijeta. Naočare za kućne ljubimce su pogodne za svakodnevno nošenje, fotografisanje, rođendane kućnih ljubimaca, tematske zabave, rekvizite za performanse, vjenčanja, festivale i druge prilike. Oni mogu dobro ukrasiti vašeg ljubimca i učiniti ga fokusom pažnjeizajn, naočare za sunce za kućne ljubimce izgledaju retro i teksturirano, što lako može zadovoljiti različite dekorativne potrebe vašeg ljubimca ove naočare za kućne ljubimce imaju 11 jarkih boja koje možete izabrati, tj.šarene i gradijentne okvire u boji, tako da vaš ljubimac može različite stilove oblačenja1 X stakla za kućne ljubimce ukupna dužina ravni naočara je 8 cm, Prečnik malog okruglog okvira je 3 cm, a visina je 25 cm. Noge sočiva su udobne za nošenje. Dužina nogu je 7,5 cm. Serija lens colorful (pravi film) ima veoma jaku tvrdoću celog okvira sočiva!Kombinacija metalnog okvira i sočiva od AC smole čini da naočare za kućne ljubimce izgledaju veoma klasično i teksturirano. Dizajn je i izvrstan da zadovolji vaše potrebe za oblačenje za kućne ljubimce. Odgovarajuća širina naočara čini mačiće i pse udobnijim za nošenje, nije ih lako slomiti ili deformisati, i mogu se koristiti dugo vremenanaš život nikada nije definisan—Elfindeželi vam prijatno iskustvo kupovine! Cuoff Pseće Naočare Za Sunce Mačke Naočare Za Sunce Za Kućne Ljubimce Hipi Smiješne Naočare Za Kućne Ljubimce Pas Mačka Uloga Igrajte Kostime Za Zabavu Foto Rekviziti Pseće Igračke. Boja i veličina : plava;jedna veličina. Materijal : Metal. Osnove Za Štene. Igračke Za Pse.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.