• Novo
Dizajn glave morskih pasa Pet Hat Cat Headdress Outfit dlakeža Lijepa pasa Glava za glavu Novelty Cosplay prerušiti se pribor za kostim

Dizajn glave morskih pasa Pet Hat Cat Headdress Outfit dlakeža Lijepa pasa Glava za glavu Novelty Cosplay

Stupnjevi:
KM 19.00

Iznos
Tova je dostupna

Molimo vas da ste primijetili da se ovaj artikal prodaje sa cerebroey iz Joybuy Marketplace.Description R. r. Ovo je morski trak za dizajn za kućnog ljubimca. Napravljen od premium materijala, to je i ugodno za nošenje. Čini vaš kućni ljubimac slatkijim, donosi vam sreću. Sada se vaš ljubimac može pridružiti zabavi. Savršeno za vaše kućne ljubimce Cosplay prerušiti se kostim Party, odmor, rođendane. R. r. Funkcija r. r. - Boja : siva. R. - Materijal : pliša. R. - Veličina XS : Opseg glave : 19-24cm; Pogodno za težinu kućnog ljubimca 1-1,5kg. r. - Veličina S : opseg glave : 25-30cm; Pogodno za težinu kućnog ljubimca 1,75-2,5kg. r. - veličina M : obim glave : 31-36cm; Pogodno za težinu kućnog ljubimca 3-5kg. r. - Veličina L : Opseg glave : 37-45cm; Pogodno za težinu kućnog ljubimca 5-10kg. r. - Premium materijal : udobna tkanina, osjeća se ugodno i meko. R. - Ova odjeća za kućne ljubimce čini vašu mačku više i moderniju, atraktivniju, osvojite više komplimenata. R. - sa ovom ukrašenom trakom za glavu, vaši će vam kućni ljubimci biti šik i moderan. R. - Savršena za svakodnevnu habanje, vikend zabave, božićne, parade, foto pucanje itd. R. - Neću iritirati kućne ljubimce, lako se nositi i ukloniti. R. r. r. Premium materijal : udobna tkanina, osjećate se ugodno i meko. | Ovaj odjel za kućne ljubimce čini vašu mačku više i moderniju, atraktivniju, osvojite više komplimenata. | Sa ovom ukrašenom trakom za glavu, vaši će vam kućni ljubimci biti šik i moderan. | Također savršeno za svakodnevno habanje, vikend zabave, božić, parade, foto pucanje itd. | Neću iritirati kućne kućne ljubimce, lako se nositi i ukloniti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.