• Novo
Googan mamac saucy plivača

Googan mamac saucy plivača

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Googan Maits Saucy Swimmer 3.3 ", zelena gizzard Shad - u rebrima za crtanje i ispod trbušnog čizma repa na bamaru za ugradnju vode i raspršuju vodu dok se rep pruži neodoljiv udarac mašem i tijelom prirodnim mrljanjem Zahtjevi. Uključite se na svijetlo ponderiranu kuku za plitku ribu ili ga postrojenje na glavu za suspenziju duboke ribe. Umažite vibracijski trzaj da biste pojačali lomljive akcije ili upotrebi na Spinnerbaits i Buzzbaits za više života poput profila mait-a. Dostupno Je 3 različite veličine i razne ukusne boje koje odgovaraju hrani u vašoj vodi. Svi googanski mamci su infuzirani sa slankom umaku i dolaze usklađeni u paketu od školjki što vam pruža vrhunsku akciju čim potakne vodu. 3.3 "(8pk ) Googan mamac Saucy plivač.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Biospad Plazmatail

KM 10.97

Možete ribati BISPOWAN PLASMATAILu nizom načina, ali to je prvenstveno dizajniran za finesne uređaje poput kapljenog pucanja Takođe dobro funkcionira na malom drhtavu glavu (AKA JIG Worm

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.