• Novo
Goosan Maits Rattlin 'Ned

Goosan Maits Rattlin 'Ned

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Rattlin 'Ned, Green Buvkin Goby - Googan Maits Rattlin' Ned će vam pomoći da donesete buku. Svaki 2,75 '' '' Rattlin 'Ned opremljen je internim sustavom zvecke koji nježno postavlja zvuk prilagođen ribu nakon preuzimanja. Iako je ovo još uvijek klasična finoća dizajnirana posebno za NED uređaj, dodane zvecke pomaže dodaju zvuk ribe koji se čini da riba zaista izgleda. Spajanje te buke sa jedinstvenim googanom Rattlin 'Ned Colorways i imate recept za veliki bas uspjeh. Započnite finoćati svoj put do brzih ograničenja sa Gioganom Maitsom Rattlin 'Ned. Zapamtite da je ovaj mamac za finesse aplikacije. Dakle, riba sa lakim opremom i zapamtite da ostanete pacijenta dok polako radite svoj mamac. Često je manje manje više kada ribam mamac u stilu grickalice, tako se prohladite i pustite da Googan Maits Rattlin 'Ned učini posao za vas. Goosan Maits Rattlin 'Ned.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Celsius Panfish Kit

KM 34.98

Zupčajte za uspješan dan ledenog ribolova sa CelsiPanfish kompletom Ovaj kompletan komplet ima sve što trebate doći kući sa dobrom ulovama Komplet za ribolov uključuje osam panfiza, č

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.