• Novo
ArttoFrames Collage FOTO okvir za slike sa - otvori, uramljeni u crnom sa El Dorado i crne prostirke

ArttoFrames Collage FOTO okvir za slike sa - otvori, uramljeni u crnom sa El Dorado i crne prostirke

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Otvor za višestruki otvor sa 2 - 3x5 ", uokvireni u crnoj strani sa El Dorado i crnim p H neutralnim košuljima sa dvostrukim prostirkima dolazi sa crnim okvirom, običnom staklom, zlatnim i crnim prostirkima za montažu na zid !. izrađen MDF - ovaj ljubazni prilagođeni okvir za slike poboljšat će bilo koji umjetnički dio koji ste ubacili! Završene dimenzije okvira : 12x10 "(ukupne veličine okvira prilikom višanja na zidu). Dolazi sa 2 - 3x5 inčnim okinutim ošišanjima. Svaki otvor izrezao je otprilike 1/4 "manji, pa je popisan veličina, tako da se u vašim fotografijama lijepo drži. Dvostruke prostirke su visokokvalitetni 4-slojni lignin bez i ph-neutralnog. Ima a .25 inčni usnu (dio koji pokriva prostirke) i od 0,4375 inča (prostor između usne i stražnjeg dijela okvira).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Glavna zlatna perla

KM 15.49

Glavne mreže ALICIA perla u zlatnoj završnici drži jednu 8x10 sliku Može funkcionirati kao zid ili tablicu i vise vertikalno ili horizontalno Odlično dodaje bilo kojem domu! Glavna mre�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.