• Novo
Kampus slike VA994SG- in. James Madison Dukes Spirit diplomirani diplomi saten mahagoni

Kampus slike VA994SG- in. James Madison Dukes Spirit diplomirani diplomi saten mahagoni

Stupnjevi:
KM 25.00

Iznos
Tova je dostupna

Saten mahagoni Spirit Logo Diplomski okvir sa litografijom u kampusu. Dvostruko matirano u bojama vaše škole, logotip ili maskota tima ponosno se prikazuju. Sve što trebate umetnuti svoj dokument i objesiti okvir. Featurest His Frame odgovara diplomilno licencirano licenciranim proizvodima za kom trenutne fakultete i alumnišifikacije Fame i alumnišifika Fame : saten mahoganyteam : James Mastison Dukesleague : ncaasize : 12 "H x 16 " Weight : 11 lbs - Šifra : CMPS5606 James Madison Dukes 12 "x 16" Duhovni diplomirani okvir za diplomiranje : službeno licencirani kolegijalni proizvod. Odličan poklon čini bilo koji trenutni maturanti i alumni. Ručno izrađen.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Knight Photo Prop

KM 2.00

Knight Photo Prop izrađen je od zaliha odbora Mjeri 3 metra 1 inč za 25 inča Lice viteza je izrezano tako da osoba može zabiti glavu kako bi snimljena njihova fotografija Koristite ovaj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.