• Novo
8. Grey Wood certifikat okvir za slike - Kolekcija galerije

8. Grey Wood certifikat okvir za slike - Kolekcija galerije

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj je okvir zadržljivosti isti, u studijima i galerijama pronaći ćete i savršen je okvir za jednostavno i elegantno uokvirujući bilo koju sliku. Ovaj visokokvalitetni okvir od punog drveta izuzetno je izrađen i održat će vašu dragocjenu fotografiju ili dokument dugi niz godina. Obrazac je širine 0,5 "i savršen je okvir za zidnu galeriju. Ovaj okvir za slike dolazi pojedinačno u kutiji i uključuje visokokvalitetnu crnu podrugu sa vešalicama za zaštitu vaše fotografije. Kvalitetni okvir od punog drveta koji će Pohvalite bilo koji dekor. Uključuje staklenu frontu za zaštitu vaše fotografije. Dolazi sa relelarskim podlogom i vješalicama za vertikalni ili horizontalni ekran. Lako obloženo dugme za okretanje brzo i jednostavno. Prekrasno svijetlo sivo zrno zrna.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Glavna zlatna perla

KM 15.49

Glavne mreže ALICIA perla u zlatnoj završnici drži jednu 8x10 sliku Može funkcionirati kao zid ili tablicu i vise vertikalno ili horizontalno Odlično dodaje bilo kojem domu! Glavna mre�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.