• Novo
Jolie Holland - divlji blues - vinil

Jolie Holland - divlji blues - vinil

Stupnjevi:
KM 6.00

Iznos
Tova je dostupna

Vinil LP prešanje. 2017. izdanje. Blindflower blues, debitantski album Budite dobri tanyas osnivači Jolie Holland i Samantha Parton, nalazi se stranica iz velike knjige Sjeverna Amerikana i autsajdera. Itõ su bile osamnaest godina od Holandije i Parona i Parona su se prvi pridružili snagama, a sa divljim kruhom bluesu započinju novo poglavlje u svom ikad razvijanju kreativnog odnosa. Na albumu Deset pjesama opterećuju utjecaje koji se protežuju jazz, blues, zemlju, folk, rock, eksperimentalnu i veliku široku historiju američke pjesme, u svoju vrstu duševne muzike. Divlji blues blues odlikuje uglavnom originalnim prugama koje su napisala Holandija i Parton, kao i reimagirani verzije pjesama Boba Dylana, Michaela Hurleyja i grada Van Zandt. Uprkos ovoj zvučnoj prostranstvu, postoji duboka intimnost kroz sve što se par stvara. Dros tekstov je na prvom planu u cijelom : emotivnom i sirovom, udaju za riječi i zvuk i tamnim i lakim uglovima života. Bliževni blues (vinil).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Samo stvari koje volimo

KM 3.00

Slikovni disk prešanje Samo stvari koje volimo je novi album Blaqk Audio, elektroničkom alter egom Afis Davey Havok i Jade Puget Proizvedeno i zabilježilo Puget, samo stvari koje volimo s

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.